Terbaik Dari Muazfaris

Sunday, June 19, 2011

Aku Gila Segmen ke??

Hm.. Dari petang bawa lah ke senja asyik entri contest dan segmen jer?? Mesti korang fikir kan MG ni macam orang gila... Ada segmen jer mesti nak join, tak kira sapa pun buat mesti nak join... Siapa pernah kenal MG sebelum ni?? Mesti tak ada kn?? Ada pun Kotak Bulat lah sebab dia classmate MG..

So, kenapa MG nak masuk segmen?? Sebabnya adalah MG nak cari blogger- blogger yang boleh dibuat kawan dan bertukar pendapat.. Kalau MG buat Blogwalking dengan chat box saja pasti lambat lah juga MG nak follow kawan- kawan baru.. Dengan adanya segmen, MG boleh follow setiap orang yang masuk segmen tu..

MG suka baca, kalau tajuk entri korang jer da gempak, MG mesti lepak kat blog korang lama- lama... Korang gak untung kan?? So, atas nasihat kawan, MG akan kurangkan masuk segmen sebab mungkin boleh menyebabkan tiada pembaca kat blog MG nanti... "Asal datang mesti segmen, buang masa jer.. tak ada topik la tu..." mesti korang cakap macam tu nanti kan...

Huhu.. Entah la.. MG ni noob lagi.. Banyak benda kena belajar lagi... Thanks pada yang guide MG ya...

4 comments:

zarulfarhana said...

sama la..ska join segmen..

MG said...

huhu.. banyak sangat kan.. tu join jer..

Ini Kisah Tia said...

biasalah , itu salah satu cara untuk memperkenalkan blog :)
btw , Tia singgah dari blog Surayah

MG said...

huhu... btol tu.. tapi kalau content dalam blog tu banyak sangat segmen, mesti xbest kan.. tak ada apa yang special nak dikongsikan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...