Terbaik Dari Muazfaris

Saturday, July 16, 2011

Menang Walaupun Kalah...!!!

Tahniah....!!!!

Kekalahan  6-3 kepada kelab ternama Liverpool sebenarnya bukan bermakna kita tewas sepenuhnya... Dengan jaringan gol Safiq Rahim dan dua gol dari penyerang Safie Sali, sudah menunjukkan skuad Harimau Malaya ini mempunyai standardnya yang tersendiri... Hanya disebabkan hilang fokus dan tiada persefahaman yang baik, maka ia dihukum oleh pasukan Liverpool dengan gol- gol yang mudah...

Setelah direhatkan di dalam beberapa perlawanan sebelum ni, Safie Sali kembali dengan cemerlang dengan gol- gol yang menarik... Pasukan Liverpool memang tidak bermain dengan baik pada hari ini, tetapi perlu diingatkan bahawa status mereka sebagai pemain handalan dunia, dan pasukan kita mampu bersaing dengan baik... Berikan mereka sedikit masa untuk mencari sesuatu yang lebih bermakna untuk nama negara suatu hari nanti.... Go Harimau Malaya....O_o...

p/s: bila lah pemain Malaysia nak main kat EPL agaknya... Mungkin zaman anak- anak aku kot nanti baru ada... huhuhu....

8 comments:

Gagak said...

oklah kn, ada juga gol, drpd xda

MG said...

huhu.. btol tu...

Eera Shera said...

memang best cara dorang main tadi.taniah la!

MG said...

hope lepas ni permainan malaysia lebih mantap...

Hans said...

kalau defend malaysia tak tidur mesti Malaysia mampu buat kejutan
:-)

MG said...

huhu... kejutan terbaik kalau dapat kalahkan singapura...

Hans said...

singapura tak hebat sangat tapi defend malaysia kena berubah 100%
kalau tak lawan dengan pasukan ranking 180 pun Malaysia leh kalah kalau defend still macam skrg
:-)

Queen F said...

yeah bangga dengan Malaysia, walaupun kalah, tapi tetap berpeluan tewaskan keeper liverpool dengan 3 gol.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...