Terbaik Dari Muazfaris

Thursday, March 15, 2012

Lawak 10: Tips mengelak untuk ditahan



Tips ini hanya untuk wanita sahaja... Apabila anda telah terlambat atau mengejar masa untuk ke satu- satu tempat, anda bolehlah praktikkan cara diatas... Hahaha.... nampak tak apa yang ditampal kat no plat kereta tu??? Jadi, segala speed trap yang tercanggih dalam dunia ni pun tak dapat nak kesan no plat kereta tu.... huhu... Jangan letak yang dah guna dah la walau macam manapun darurat ok.... huhu....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...