Terbaik Dari Muazfaris

Monday, June 27, 2011

Bila Handset Habis Bateri...

Semalam satu entri pun tak ada sebab kawan MG bertunang... Haha.. Penat juga ni, pukul 3.00 pagi tadi baru sampai kat rumah ni.. Ini semua Samsung Galaxy Ace punya pasal.. (baru beli ni...) Guna GPS masa pergi ke rumah tunangan kawan ni, memang best, guna GPS free.. Bak kata nabil, 'GPS best bro'. Tapi masalahnya bila guna GPS ni, bateri macam air jer... Da tu nak balik boleh pula banyak kali salah simpang...

Natijahnya, satu KL MG dan rakan- rakan pusing semalam... Huhu.. Tapi seronok juga sebab da lama tak lepak dengan kawan- kawan... Puas hati hari ni dapat rehat cukup- cukup.. Nak layan Ace ni sampai lebam... :)

p/s: Tahniah kepada Mohd Zaki Bin Yaakob diatas pertunangan anda... Semoga pertunangan anda selamat sehingga kejinjang pelamin dan jodoh kekal sepanjang hayat...

17 comments:

NasZ said...

tahniah..nape tak update blog guna blogger droid je? senang. saya pakai samsung galaxy s.. kalau balik kampung, saya update guna blogger droid je..senang..

MOHD NASER.com

Eera Shera said...

jeles.. tak ada hp tu =(

MG said...

Huhu... Nti boleh cari 1...

MG said...

NasZ--->> bukan x nak, tapi bru jer beli 2 hari lpas... Huhu..

Syuxer said...

tahniah atas pertunangan sahabat bro n tahniah gak coz beli handphone baru yang canggih lagi super..:)

Bui Idzra Ryn said...

wow..tahniah dan tahniah..hehehe

MG said...

Syuxer>>> haha..murah jer kalau nak bandingkan ngan handset lain...

MG said...

Bui Idzra Ryn>>>> Time kasih ya...:)

Syuxer said...

saya telah promosi bro..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/06/sticky-post-promosi-blogger-6-dari.html

echaRierie said...

waaa..hp baru..nak jgk..hehehe..
slmt belajar hp tue sampai lebam ~
btw, tahniah kwn dh bertunang..

kotak bulat said...

huu...org kaya kan...

harrazdani said...

tahniah atas pertungan sahabat bro...ingat nak angkat juga galaxy ni...angkat jer laaa pastu letak balik..huhuh

harrazdani said...

singgah dari segment review syuxer...;

Scya Lollita said...

BEST ape sesat2 . dpt la ak tgk sgala mnde yg wjud kalo x mmg xdapek derr .

cucu umie said...

tahniah bt shbat bro tu..aishh biaselah bro..kalo pky gps memanglah battery cept abis..kahkah


p/s; ayie follow blog nie..

Anak Wak Mail said...

GPS memang best bro..kadang2 makin menyesatkan pon ada..haha..=)

Bro ahmad said...

canggihnya hp..siap gps...tapi elok beli yang khas untuk itu mcm garmin...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...