Terbaik Dari Muazfaris

Monday, June 20, 2011

Habis Madu Sepah Dibuang....!!!

Sambil layan kungfu hustle boleh pula perut ni minta diisi... Nasi da habis da ni.. Huhu.. Tak apa lah.. Sabar jer la... Esok boleh la sarap kaw kaw punya...

MG nak tanya lah.. Korang yang da lama gila berblog ni pernah ke tak ekh masuk segmen atau contest orang lain??? Hm.. Ada la seorang kawan MG ni, (bukan Kotak Bulat) dia ni MG perasan lama da ada blog... Tapi yang pedihnya tu dia nak anti pulak event yang ngarut- ngarut ni..

MG rasa hampir semua orang pon akan promote gila- gila bila awal- awal dia orang berblog kan??? Dia pon mesti tak terlepasjuga... Kalau tidak, masakan boleh ada ramai followers walaupon tak macam bro ben, abgteror dan lain- lain tu...

Jadi, MG harap sapa- sapa yang MG kenalni, jangan lah bersikap macam tu... Yang newbie macam MG ni nak juga rasa macam mana yang otai- otai rasa... Tolong bagi tunjuk ajar pada orang baru macam kami ni, bukan kondem jer... Ok??? Deal??? Huhu... Layan lagu bawah ni k...

Lelaki pon layan tau lagu ni.. hahaha....

4 comments:

Khairil said...

join sebab nak support rakan2 blogger...tapi kdg2 amat sibuk..

MG said...

huhu... cam ni la yg kita nk.. saling bantu membantu....:)

Syuxer said...

kadang2 masa yang jadi penentu..huhu apapun aku paling cikai pun bagi support je

MG said...

huhu.. lagi baik dari kondem orang...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...