Terbaik Dari Muazfaris

Thursday, June 30, 2011

Part Time Di Rumah


Penat betul hari ni.. Dah lama tak menaip panjang- panjang ni, terasa lenguh la pula urat sendi ni.. Haha.. Projek 34 juta tu kena siapkan pagi esok..

Inilah balanya kalau kerja selalu ditangguh.. Sikit- sikit, lama- lama jadi beban.. Huhu.. Nasib baik lah tengah tak ada kerja ni, boleh juga aku tolong.. Huhu.. Sebenarnya ni report akhir LI kawan MG, selalu sangat tangguh, last- last tak siap.. Nak hantar kat kedai takut mahal la pula.. Hantar jer la kat MG.. Dia cakap nak bagi upah, tapi MG ikhlas buat kerja ni.. Kalau boleh bak lah datang RM100.. Nak back up beli henp0n hari tu.. Hahaha..

P/s: kalau korang nak pun boleh, 1 bab kecil 50 ringgit jer.. Hahaha..:-P
Published with Blogger-droid v1.7.2

7 comments:

sue perbs.. said...

wah.. baik nye tlong kawan..

kotak bulat said...

wah~ rajinnya...proposal tu cantikkan dlu..

echaRierie said...

rajinnya tlg kwn..

MG said...

Sue perb..>>> huhu.. Leh thn la rjinnye..

KB>>> ahli kumpulan lain suruh ko buat part kaki 2.. Keputusan da ditetapkan.. Haha

echaRierie>>> huhu.. Tq..

NuSaNa NoSa 91 said...

report LI org?? =.=

MG said...

haha... yup...

Hans said...

tolong buatkan untuk kawan?

Rawatan Resdung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...