Terbaik Dari Muazfaris

Tuesday, June 21, 2011

Pic: Burger yang menggeletek perutku...!!!

Wah... Ni kalau dapat makan burger ayam special + sos dan mayo lebih ni mesti puas hati lah... Macam mana lah kalau MG dapat makan burger sebesar dulang tu ya?? Nampak macam puas jer kalau orang makan burger besar- besar ni.. Kalau tak percaya tengok ni...



Best kan??? Hahaha... Mahu juga koyak mulut tu nak buka lebar- lebar... Kat mana boleh dapat ya?? NAk pergi burger king macam was- was lah pula... Tapi lakau pergi McD boleh tak dia orang buat burger MG macam  bawah ni???


Huhu.. tapi MG nak tukar daging tu dengan spicy chicken mcdeluxe la... Boleh??? Haha.. Nafsu makan yang melampau da sampai kan...


(kalau dapat makan burger special macam dulu- dulu tu mesti best... Tapi kat Seberang Perai la pula... 500 meter jer dari UITM Penang...) huhuhuhu....

5 comments:

kotak bulat said...

makan je kau ingat ek..

MG said...

la.. kotak ingat makan??? haha...

EiZaRaZiErYa said...

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

Salwani Zolkpli said...

dah lama x g mcd..

GincoMerahJambu said...

makan makan makan!

geram tengok bege tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...