Terbaik Dari Muazfaris

Saturday, June 18, 2011

Update.. Segmen Mencari Blogger Wanita



Ok.. Kat sini MG nak buat satu segmen sendiri. Wah, berani mati tu. Baru aktif tak sampai 2 minggu nak buat segmen pula. Huhu.. Terserah la pada anda sama ada nak join atau tidak...
Blog anda akan disenaraikan di sebuah Blog list 'Gadis Comel' diletakkan di side bar dan ia terhad kepada 20 yang terawal sahaja... Harap blogger- blogger wanita dapat support MG ok....


Syarat- syarat

  • korang dah tentu berjantina WANITA.
  • buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk "Segmen Mencari Blogger Wanita"
  • letak header yang MG sediakan tu dalam entry korang.
  • masukkan link entry segmen ni ke dalam entry yang korang buat tu.
  • bagi yang belum jadi followers blog MG,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu.........
  • pastu korang letak link entry yang korang buat tu ke dalam ruangan komen kat bawah ni tau.
  • tarikh tutup: Sudah Tamat...

41 comments:

kotak bulat said...

ooo...nk cri bloglist da? wei..letk aku sorg je la kt situ..hahha..nak special punya..

MG said...

special la tu... haha...

kotak bulat said...

aku nak specialll...xmo share ngn org lain..hahaha

MG said...

permintaan anda tidak diluluskan... hahahaha...

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

j0IN ! hehe :p

MG said...

huhu.. tq Nur FatIn aDiLah bT azMi...

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

sorry lupe nak linkkan post saya tu. hehe.

http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

Mambang Terbang said...

mambang nak speselll gk xD ekekekee.....opssss, mambang lelaki la...lupe lakk xD ehehe...

http://violencexx.blogspot.com/

MG said...

Mambang Terbang jangan risau.. Untuk lelaki pon ada lepas ni.. hahaha...

Akusipenulisblogygmalas.. said...

camna nak join!!..aku pun nak masuk!!

MG said...

Akusipenulisblogygmalas..: senang jer.. hehe.. ikut jer step2 kat syarat2 tu... wanita, buat 1 entri kat blog ko pasal segmen ni pas 2 link entri tu letak kat komen sini.. ok?huhu...

cIk PikA said...

join2.. hehehe..

http://somebodypeace.blogspot.com/2011/06/join-lagi.html

ade kekosongn a x?? hehehe

MG said...

masih ada lagi kekosongan..huhu..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

saya join jugak, ade vacancy lagi tak? Mekaceh

:D

http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

MG said...

Fee Hafeezah ketuk keyboard---> haha.. ntah la.. tq sebab join...

sue perbs.. said...

join... join...

http://sueperbs.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

shopping2u said...

xpe... berani mencuba =.='

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

Surayah said...

http://mssurayah16.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

saya join....

Mizz D O L L Y said...

http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/yeay-segmen-mencari-blogger-wanita.html

Eza Boom Boom :) said...

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

join segmen awk :)..
Selamat berblogging~

merahLaben said...

http://merahlaben.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

MG said...

tq semua.. huhu...

Sue said...

MG...dah cukup 20 belum? I termasuk dalam list tak... ke ke ke...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

mumui said...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

isyam mirah said...

da tlambat ke??

huhuhu

hudaa.udey said...

lau sempat,hudaa join jugak ye..

http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

~HanAlia said...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

agak bleh join lagi x??
peduli ape aq....hahah
aq tempek je link nye kt sini

Cik Farah said...

Assalamualaikum..I join..Kalau masih sempat lah..:)

http://colourofcikfarah.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

Thank You..

zarulfarhana said...

semapt xlg nie..
xkira la smpat ka x
nk join gak
http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

MG said...

huhu... ada 5 lagi.. huhu...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

cukup g?.. klu cukup zaty nk joi jgk..:P

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

MG said...

4 lagi.. huhu... tq sambutan hangat dari anda...

contest | annis said...

nak join :)

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

ayilarima said...

Holla Hollaa...
I'm your new follower, Mr MG
Mira daa join Segmen ni...
ni link blog Mira :

aylliarimasiprincess.blogspot.com

:P

Salwani Zolkpli said...

semapt lg ke?huhu
http://salwanizolkpli.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-blogger-wanita.html

dAk EyTy ThOmeL said...

nk join tp mcm da terlmbt je nie hehehe

dAk EyTy ThOmeL said...

ok join jgk la,,,walaopn cam da terlambat,,,,lagi pn tuan tanah tk kate da tutp pn hehehe,,,

http://eyty-story.blogspot.com/2011/06/klik-sini-korang-dah-tentu-berjantina.html

MG said...

da tamat da.. huhu...

ashafanie said...

nak meluah ni, dah join sgmn ni tp trsalah post entry kt blog laen..waa..ni la sebabnya cuir...ihik...dah follow blog ni, hrp ade segmn yg nk join..hehe
salam perkenalan

intan marlina said...

http://ilahamku88.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...