Terbaik Dari Muazfaris

Monday, July 18, 2011

Apa Yang Best SAngat Jadi Pondan...!!!!


First sekali aku minta maaf kalau entri aku ni menyakitkan hati sesetengah pihak dan kawan- kawan... Entri ni aku buat atas kesedaran diri aku untuk menasihatkan orang- orang yang mungkin sudah terbabas dari yang sepatutnya... kat politeknik aku ni jangan cakap lah, macam ada organisasi jer orang- orang yang lembut ni... Kalau lembut jer tak ada masalah, tapi apa kes kalau dah pakai baju macam perempuan dan siap dengan handbag lagi...

Sekali pandang memang macam perempuan, itulah hakikatnya bagi orang macam ni bila dia orang make up... Kesian juga aku tengok anak bangsa aku macam ni.. Ye la, takut juga rosak anak bangsa aku disebabkan gejala sosial macam ni...

Harap kita dapat muhasabah diri kita dari apa yang kita lihat.. Jangan suatu hari nanti benda macam ini jadi kat diri kita sendiri... O_o

5 comments:

Syuxer said...

dalam jiwa dorang tuh ada jin betina gamaknya hahaahh..tuh jadi pondan part time tuh heheh..gurau je..

ntah nape dorang jadi camtuh..semoga dorang diberi petunjuk hidayah dari Allah s.w.t..

lia AKA milo said...

seriously bila nampak pondan nie terasa ketakutan tu...tak tahulah kenapa..

MG said...

Syuxer~~~ part time ekh??? banyak la duit dia orang... hahaha

MG said...

lia AKA milo~~~ huhu.. nape?? dia orang kan berhati lembut.. tak payah takut kot...

~~kimz~~ said...

huhuhuhu.. bole buat part time tu... hahahahaha.. cam cibai je tgk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...