Terbaik Dari Muazfaris

Tuesday, July 19, 2011

Blogging... Takut Tak Ada Idea...!!!!


Hari ni penat sikit sebab kena dua kali ulang alik ke politeknik... Masa untuk main internet percuma di rumah sewa... Macam mana caranya??? Rahsia... Huhuhu... Tadi ada kawan aku tanya macam mana nak buat blog... So, aku terangkanlah macam mana nak buat, tak ada lah perfect sangat sebab aku ni pun newbie lagi kan...

Dah sembang- sembang, last- last tak nak buat sebab takut tak ada idea nak tulis kat blog nanti... Hampeh...!!!! Buat penat jer aku cerita panjang- panjang... Sebenarnya aku pun kadang- kadang memang tak tahu nak tulis apa kat blog aku ni, tapi aku akan refer kat blog orang lain dan jadikan cerita tu, cerita aku... Jangan takut, aku takkan copy tulisan korang... Aku tahu macam mana bila hak kita diciplak... Ok???

So, aku pun nak ucapkan terima kasih sangat- sangat kat korang yang sudi baca entri kat blog aku walaupun kadang- kadang aku pun rasa bodoh sebab buat cerita macam tu... Terimalah aku seadanya... Cheeewahhh...

2 comments:

~~kimz~~ said...

tu la... saya pun newbie.. mintak ajarin..

mien eaststar said...

klo xde idea, post je gamva gamva menarik, hehe

jom baca ni jap, mane la tau kot2 berminat ... sekadar berkongsi
...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...