Terbaik Dari Muazfaris

Sunday, March 11, 2012

Samsung buat hal lagi



Dah berapa kali aku kena macam ni... Memang tak habis- habis masalah samsung ni... Geram gila aku malam tadi, baru nak ambil gambar banyak- banyak masa hang out dengan kawan- kawan, bateri handphone aku ni habis pula... Samsung Ace oh Samsung Ace... Kenapa kau buat aku macam ni... Aku belai kau, aku jaga kau, aku sayang kau, tapi kenapa ini balasan kau kepada aku... Semalam 2 jam aku bagi kau makan lektrik kat rumah aku, kenapa kau nak mati juga??? why??? Why??? why???


Malam tadi aktiviti diteruskan dengan karaoke di Giant Cheng aka bintang... Rasanya baru 45 minit jer kita orang masuk, tapi masa dah habis... Ditambah pula speaker yang memang tak best, memang tak ada feel lah nak nyanyi... Kenapa malam semalam tak macam selalu ya??? Selalunya bandar melaka ni memang sesak gila kalau malam minggu... Banyak kenduri kot kat kampung- kampung... huhuhu...

Lepas karaoke, lepak kejap kat MBMB, tak ada apa- apa pun yang menarik selain tengok couple- couple memadu kasih... Huhu... Bangganya ada orang yang tersayang, boleh tunjuk kat orang ramai kan betapa korang menyayangi antara satu sama lain ^_^"... Bosan dengan keadaan sekeliling, kita orang pun gerak ke Dataran Pahlawan.. Wow... Ada show lah malam ni... Banyaknya speaker kat kereta dia... Pening aku dengar macam- macam lagu ada.... Sempat lah juga snap dengan Samsung Ace aku yang bermasalah ni juga...

tu dia... penuh speaker...

macam mana nak letak barang ni.. hihi

1 comment:

X Lupa Dot Com said...

huhu.. nasib ..ada org dpt ok..ada yg dpt tak ok..

wah..ni member blogger ping rupanya..

code atas tu dah lama dah..hhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...