Terbaik Dari Muazfaris

Saturday, July 23, 2011

Harimau Tumbang Akibat Di Bius...!!!


Apa lagi nak diperkatakan??? Serak sudah suara aku jerit semasa skuad negara menentang skuad Singapura... Keputusan tak boleh diubah, hanya pengajaran yang mungkin nak dipelajari atau di 'ignore' oleh pemain kesayangan kita...

Apa yang bermain difikiran Datuk K. Rajagopal selepas memperjudikan nasib negara dengan memasukkan pemain yang kurang berpengalaman dalam aksi antarabangsa??? Formasi dahulu lebih mantap, hanya pertahanan yang rapuh... Kenapa disaat Amirul Hadi sedang berada ditahap permainan yang baik tidak diturunkan dalam '1st eleven'??? Why Datuk??? Why???

Apa yang aku lihat, dua pertahanan tengah memang kurang bersedia... Sepatutnya, selepas gol ketiga dijaringkan Datuk kena parking the bus kat gol kita tu... Jurang tak jauh, hanya 1 gol... Tapi???? Why Datuk???? Why??? Apa- apa pun sokongan aku tetap dengan pasukan kita... Banyak improvement yang aku lihat dari permainan mereka masa second half tu... Gud luck for the second match... O_o

4 comments:

Syuxer said...

aku pun x faham kenapa datuk k..tak kurang parking bus depan gol tuh..huhu..arap2 malaysia mampu bangkit nanti

MG said...

hehe.. parking bus tu letak defend ramai2 kat depan pintu gol... mcm lwn vietnam dlu tu... igt tak bro??? huhu...

AyiLarimA said...

bagi Mira laa kan, banyak silapnye dari pemain kebangsaan kite. tengok laa macam tadi, pemain singapore senang2 je jaringkn gol. nampak sangat goalkeeper Malaysia careless. defend kite pon mcm kelam kabut je. Tapi papepun, Malaysia still no 1 cox kite guna pemain kita sendiri. tak mcm singapore, banyak pemain import je. (sori, Mira agak emosional cikit) :P

MG said...

huhu... xapalah.. yang penting kita yeyap patriotik k....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...