Terbaik Dari Muazfaris

Monday, February 13, 2012

Fong Sai Yuk paling best



Korang kenal tak mamat kat atas ni? Pernah tak tengok cerita dia dulu- dulu cam Fong Sai Yuk dan Journey To the West yang dia jadi wukong (monyet) dalam cerita tu. Mr Labu memang minat gila dengan lakonan Dicky Cheung ni sebab lakonan dia ni lebih kurang macam lawak juga lah.


Dah lama tak tengok dia kat tv, tu yang Mr Labu  tulis entri ni. Huhu... Lagipun kalau korang tengok 8tv pukul 8.30 malam, memang ada cerita journey to the west, tapi watak monyet tu bukan dia yang berlakon. So, memang tak best sangatlah cerita tu.

Sikit info pasal Fong Sai Yuk ni...

Nama: Dicky Cheung Wai Kin

Lahir: 8 februari 1965 di Hong Kong

Hobi: Baca blog Mr Labu... (ekh... peminat setia Mr Labu ni.... hahahahaha...)

Filem:
Drama:
Jadi, tahun ini Mr Labu akan terbitkan filem dengan pengarahnya Mr Labu dan pelakon utamanya Mr Labu, Dicky Cheung dan Neelofa. Bajet dalam 10 juta jer... Tunggu di pawagam berhampiran ya... Hahahaha....

8 comments:

profmie said...

wah..Fong sai yuk..kenal sgt2x..hihi..suka tgk lakonn kung fu dia.terbaik..

Hanif said...

tak sabar nak tunggu filem baru ni!!!

Mr Labu said...

sama lah kita.. memang bgos lakonan dia ni.. huhu

Mr Labu said...

huhu.. movie pe 2 bro?

sue perbs.. said...

tak pnah tau name dia.. tpi suke tngk die blakon

Syira Rara said...

pernah tgk!..hensem..kalau botak lg hensem!saya baru follow blog awak. kalau ada masa nanti singgah la blog sy dan follow..blh share cerita (^_^)v

lia fen said...

suke tgk die belakon..cm gila2..jrang tgk die berambut..

cik pika said...

hahaha.. pika mmg mnat giler cter ni dlu.. x penah missed!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...